肉碎焖马铃薯

肉碎焖马铃薯

4.5 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 肉碎
    100 克
  • 麻油
    1 茶匙
  • 酱青
    1 汤匙
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜瓣 无需剥皮
    2 个
  • 橄榄油
    15 克
  • 马铃薯 去皮,切片(0.5公分)
    200 克
  • 70 克
  • 蚝油
    15 克
  • 黑酱油
    10 克
  • 青葱 切葱花,装饰用
    2 小支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 398 mg
Białko 6 g
Kalorie 376 kJ / 90 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...