Urządzenia i Akcesoria
肉碎焖马铃薯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
肉碎100 克
-
麻油1 茶匙
-
酱青1 汤匙
-
玉米淀粉1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蒜瓣 无需剥皮2 个
-
橄榄油15 克
-
马铃薯 去皮,切片(0.5公分)200 克
-
水70 克
-
蚝油15 克
-
黑酱油10 克
-
青葱 切葱花,装饰用2 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
398 mg
Białko
6 g
Kalorie
376 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲人的家常菜
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy