Urządzenia i Akcesoria
Peperoni und Zwiebeln anbraten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g
Składniki
-
pflanzliches Öl20 g
-
rote Peperoni in Stücken (2 cm)200 g
-
Zwiebeln in Spalten170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kennenlern Rezepte
16 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
45 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 min
Lauch dünsten
20 min
Schalotten anbraten
25 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln leicht anbraten
20 min
Pasta, gekocht
25 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 min