Urządzenia i Akcesoria
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
Knoblauchzehen halbiert2 - 3
-
pflanzliches Öl20 g
-
200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)braune Zwiebeln in Spalten (siehe Tipp)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
20 mg
Białko
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 min
Schalotten anbraten
25 min
Schalotten andünsten
20 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln leicht anbraten
20 min
Zwiebeln andünsten
20 min
Pasta, gekocht
25 min