Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
lub 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Schalotten andünsten
20min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Gulasch
3 godz.
Lauch dünsten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 Min
Gedünstete Zwiebeln und Knoblauch
10min
Lauch dünsten
20min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 Min
Pasta, gekocht
25 Min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30min