![Zwiebeln karamellisieren (200 g) Zwiebeln karamellisieren (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ab215574-a331-4d6f-940c-9eb5375262a4/Derivates/f64529f6-ba9d-4ceb-94db-a5fadb2e00e5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g pflanzliches Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
lub 200 g rote Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm) - 20 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 406 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln leicht anbraten
20 min
Bolognese Sauce
3 Std. 15 Min
Hummus
10 min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Schalotten anbraten
25 min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 min
Pasta, gekocht
25 min