Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g pflanzliches Öl
-
170 - 200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
lub 170 - 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
Alternatywne przepisy
Bolognese Sauce
3h 15min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 Min
Gulasch
3h
Lauch dünsten (200 g)
20 dk
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 Min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 dk
Gedünstete Zwiebeln und Knoblauch
10min
Lauch dünsten
20 dk
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 Min
Pasta, gekocht
25 Min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30min
Schlagrahm
10min