Urządzenia i Akcesoria
Italienische heisse Schokolade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Vollmilch oder Magermilch600 g
-
Zucker nach Geschmack60 - 100 g
-
Kakaopulver, ungesüsst50 g
-
20 g Kartoffelstärke, (oder 20 g Maizena)Weizenstärke20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7.6 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vanillepudding
25 min
Rahm-Griesspudding
20 min
Cremiger Haferdrink
10 min
Heiße Schokolade
10 min
Schokoladenpudding
10 min
Eis crushen
5 min
Zitronenlimonade
5 min
Zitronen-Slush
10 min
Süsse Dampfbrötchen mit Sojadrink
1 godz. 30 min
Bananen-Glace (Nicecream)
5 min
Heisse Schokolade
10 min
Milchreis mit Beerenpüree
55 min