Urządzenia i Akcesoria
Napa Kimchi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz. 15 min
15 portions
Składniki
-
white rice2 oz
-
Chinese cabbage core removed, cut into pieces (2 in.), divided21 oz
-
salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)3 tbsp
-
water for soaking
-
carrots cut into pieces (1 in.)7 oz
-
Chinese white radish cut into pieces5 ½ oz
-
onions halved5 ½ oz
-
fresh ginger peeled, sliced (½ in.)1 oz
-
garlic cloves6
-
brown sugar1 oz
-
spring onions cut into pieces (approx. 2 in.)2 oz
-
fish sauce2 tbsp
-
dried chili flakes medium mild (see Tip)1 - 2 tbsp
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1647.6 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
208.4 kJ /
49.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Cucumber Lime Sorbet
8 godz. 10 min
Garlic Paste
20 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Hot and sour soup
20 min
Turmeric Green Tea
20 min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Salad juice
15 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Miso dressing
5 min