
Urządzenia i Akcesoria
Napa Kimchi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz. 15 min
45 oz
Składniki
-
white rice2 oz
-
Chinese cabbage core removed, cut into pieces (2 in.), divided21 oz
-
salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)3 tbsp
-
water divided, plus extra for soaking16 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)7 oz
-
Chinese white radish cut into pieces5 ½ oz
-
onions halved5 ½ oz
-
fresh ginger peeled, sliced (½ in.)1 oz
-
garlic cloves6
-
brown sugar1 oz
-
spring onions cut into pieces (approx. 2 in.)2 oz
-
fish sauce2 tbsp
-
dried chili flakes medium mild (see Tip)1 - 2 tbsp
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 45 oz
Sód
3452 mg
Białko
21 g
Kalorie
2728 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
21 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
146 g