Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 45 oz
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 146 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 3452 mg
Alternatywne przepisy
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Shiitake mushroom sauce
45min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 min
Peeling Turmeric
5 min
Blackened Fish Burger
55 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Wafu dressing
20min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min