Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 45 oz
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 146 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 3452 mg
Alternatywne przepisy
Ginger Tea Paste
35min
Peanut Milk
5 Min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Grape Jelly
50 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Venezia Bread
11h
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13h 40min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min