
Urządzenia i Akcesoria
Eggplant Sauté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
green onions cut on the bias2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510 mg
Białko
2 g
Kalorie
1084 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone