Urządzenia i Akcesoria
Eggplant Sauté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
2 green onions, curled (see Tip)green onions cut on the bias2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510 mg
Białko
2 g
Kalorie
1084 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mushroom Pie
1 godz. 40 min
Tofu Stew
30 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min