![Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51ea5c3b-3df5-484a-9ca5-b5396dc5d665/Derivates/a2511a22-bf29-4046-958d-4f79391888e6.jpg)
Wersje kompatybilne
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger, in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (opcjonalnie)
- 2 star anise
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water, to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water, plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil, divided
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes, cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow, cut into strips
- 1 spring onion, in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2437.2 kJ / 582.5 kcal
- Białko
- 46.5 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1237.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Jamaica Hibiscus Margarita
1 Std. 5 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Shrimp Scampi
40 min
Steak au Poivre
20 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Meat Sauce
1h 45min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Marry Me Chicken
40 min