Wersje kompatybilne
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger, in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (opcjonalnie)
- 2 star anise
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water, to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water, plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil, divided
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes, cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow, cut into strips
- 1 spring onion, in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2437.2 kJ / 582.5 kcal
- Białko
- 46.5 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1237.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-Vide Sausage Ragù
2h 25min
Tunisian Beef Ribs
4 Std. 55 Min
Ginger Pork
25 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min