Urządzenia i Akcesoria
Fermented Carrots
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
21 oz rainbow carrots, cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)carrots cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)21 oz
-
sea salt divided between jars4 tsp
-
fresh mixed herbs of your choice per jar (e.g., thyme or rosemary) (see Tip)1 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1439 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blue Cheese and Pear Dip
10 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Avocado and Hemp Pesto
10 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lemon Ice Cream
12 godz. 30 min
Gluten-Free Monkey Bread
1 godz. 45 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1 godz. 30 min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 godz.