
Urządzenia i Akcesoria
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
400 g
Składniki
-
Birnen (z. B. Conference, Williams oder Kaiser), bio, ungeschält, entkernt, in Stücken (ca. 3 cm)600 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
brauner Zucker80 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
Wartości odżywcze na 10 g
Kalorie
17 kcal /
71 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Äpfel und Birnen
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy