Birnenmus mit Ingwer und Vanille

Birnenmus mit Ingwer und Vanille

5.0 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
400 g

Składniki

  • Birnen (z. B. Conference, Williams oder Kaiser), bio, ungeschält, entkernt, in Stücken (ca. 3 cm)
    600 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    20 g
  • brauner Zucker
    80 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    30 g
  • Vanilleschote nur das Mark
    1

Wartości odżywcze na 10 g

Kalorie 17 kcal / 71 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...