Wersje kompatybilne
Fudge de chocolate con leche, avellanas con escamas de sal
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 200 g de leche condensada
- 40 g de mantequilla
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 70 g de avellanas tostadas
- 2 - 3 pellizcos de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 287 kJ / 68 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 30.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1j 50 menit
Fudge de chocolate y pistachos
2j 10 menit
Fudge blanco con pistachos y arándanos
40min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13hod.
Turrón de chocolate y caramelo salado
8j
Galletas linzer
1u. 45min
Tronco de Navidad de mazapán
1h
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo
3h
Semifrío de crema de whisky
1h
Pasta de almendra
5min
Tarta crujiente de trufa y praliné de avellanas
14sa
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min