Wersje kompatybilne
Fudge de chocolate con leche, avellanas con escamas de sal
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 200 g de leche condensada
- 40 g de mantequilla
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 70 g de avellanas tostadas
- 2 - 3 pellizcos de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 287 kJ / 68 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 30.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turrón de praliné de cafe
4h 15min
Turrón crujiente de regalo
2 Std. 10 Min
Turrón de chocolate y caramelo salado
8h
Lodo chocolateado del jardín
1h
Cupcakes de tomate seco, queso feta y aguacate
1h 40min
Fudge blanco con pistachos y arándanos
40 min
Bombones de mazapán de avellana y naranja
50min
Crumble frío de frambuesas
25min
Cookie cheesecakes
1h 40min
Tarta crujiente de trufa y praliné de avellanas
14 Std.
Turrón de avellanas
1h
Tarta de tres quesos y tomates cherrys
30 min