Glutenfritt julefyll med sopp

Glutenfritt julefyll med sopp

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porsjoner

Składniki

  • steinsopp, tørket
    25 g
  • vann, kokende til bløtlegging
  • hasselnøtt
    100 g
  • persille blader, ferske
    10 g
  • hvitløksfedd
    3
  • sjalottløk delt i to
    80 g
  • olivenolje
    20 g
  • brun sopp, fersk delt i fire
    300 g
  • portobellosopp, fersk delt i biter (3 cm)
    250 g
  • timian, fersk kun blader
    6 kvister
  • vann
    1000 g
  • quinoa
    150 g
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 80 mg
Białko 7 g
Kalorie 807 kJ / 194 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie