Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de anacardos crudos
- 150 g de licor 43 Orochata®
Caramelo salado de coco
- 400 g de leche de coco
- 100 g de azúcar de coco
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 1 cucharadita de sal
Base
- 100 g de almendras enteras con piel
- 50 g de coco rallado
- 40 g de dátiles sin hueso
- 10 g de aceite de coco
Relleno
- 200 g de horchata
- 2 sobres de agaragar (4 g)
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 80 g de aceite de coco
- 50 g de jarabe de arce
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 38.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 10.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownie vegano
1h 35min
Queso vegano al horno con pipas de girasol
40min
Tiramisú de chocolate picante y frambuesas
6u.
Mousse vegana de chocolate
2h 15min
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30min
Tarta de arroz con dulce de judías azuki
8 godz. 30 min
Tarta de chocolate y batata
3h
Cheesecake de tofu (sin lactosa)
4h
Tarta de zanahoria vegana
4h
Flan de queso con mousse de arándanos
1u.
Tiramisù crudivegano
4h 30min
Pastel vegano de chocolate y café
6h 15min