Pastel de queso vegano con caramelo salado

Pastel de queso vegano con caramelo salado

4.6 14 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
12 raciones

Składniki

  • 450 g de anacardos crudos
  • 150 g de licor 43 Orochata®
Caramelo salado de coco
  • 400 g de leche de coco
  • 100 g de azúcar de coco
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 1 cucharadita de sal
Base
  • 100 g de almendras enteras con piel
  • 50 g de coco rallado
  • 40 g de dátiles sin hueso
  • 10 g de aceite de coco
Relleno
  • 200 g de horchata
  • 2 sobres de agaragar (4 g)
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 80 g de aceite de coco
  • 50 g de jarabe de arce

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 10.1 mg
Białko 7 g
Kalorie 1991 kJ / 476 kcal
Tłuszcz 38.5 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 22.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...