Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de anacardos crudos
- 150 g de licor 43 Orochata®
Caramelo salado de coco
- 400 g de leche de coco
- 100 g de azúcar de coco
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 1 cucharadita de sal
Base
- 100 g de almendras enteras con piel
- 50 g de coco rallado
- 40 g de dátiles sin hueso
- 10 g de aceite de coco
Relleno
- 200 g de horchata
- 2 sobres de agaragar (4 g)
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 80 g de aceite de coco
- 50 g de jarabe de arce
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 38.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 10.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisú vegano
4 Std.
Salsa bechamel vegana
10 Min
Tofish and chips (Tofu rebozado con patatas, puré de guisantes y salsa tártara)
3h 30min
Mousse vegana de chocolate
2 Std. 15 Min
Tarta de naranja y coco vegana
3h 30min
Cheesecake de tofu (sin lactosa)
4 Std.
Tiramisù crudivegano
4 Std. 30 Min
Tarta de zanahoria vegana
4 Std.
Tiramisú (sin lactosa)
8 godz. 30 min
Brownie vegano
1 godz. 35 min
Tarta Sacher saludable
3 Std.
Cheesecake de frambuesas vegano
4 Std. 30 Min