Urządzenia i Akcesoria
泡菜牛肉芝士年糕
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 人份
Składniki
-
油10 克
-
京葱 切段30 克
-
洋葱 切片40 克
-
水400 克
-
辣白菜 切块120 克
-
韩式辣椒酱120 克
-
盐 (约1克),根据个人口味调节¼ 茶匙
-
肥牛片150 克
-
金针菇50 克
-
年糕 切片80 克
-
马苏里拉奶酪碎20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
3827.7 mg
Białko
40.4 g
Kalorie
3958 kJ /
947 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
119.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬日暖锅料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny