泡菜牛肉芝士年糕

泡菜牛肉芝士年糕

4.3 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 人份

Składniki

  • 10 克
  • 京葱 切段
    30 克
  • 洋葱 切片
    40 克
  • 400 克
  • 辣白菜 切块
    120 克
  • 韩式辣椒酱
    120 克
  • (约1克),根据个人口味调节
    ¼ 茶匙
  • 肥牛片
    150 克
  • 金针菇
    50 克
  • 年糕 切片
    80 克
  • 马苏里拉奶酪碎
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 3827.7 mg
Białko 40.4 g
Kalorie 3958 kJ / 947 kcal
Tłuszcz 35.9 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 119.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...