Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 姜 ,切片
- 1 茶匙 干燥的茴香籽
- 1 个 橙 ,切片
- 1000 克 水
- 2 茶匙 红糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 143.2 kJ / 34.2 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.4 g