茴香甜橙姜汁

茴香甜橙姜汁

3.7 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 切片
    10 克
  • 干燥的茴香籽
    1 茶匙
  • 切片
    1 个
  • 1000 克
  • 红糖
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 0.5 g
Kalorie 143.2 kJ / 34.2 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...