Urządzenia i Akcesoria
黑蒜炒空心菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
黑蒜 切粒3 瓣
-
菜籽油25 克
-
豆豉10 克
-
新鲜红辣椒 选择小米辣,切片1 个
-
盐1 小撮
-
空心菜 只取空心菜梗,切粒370 克
-
生抽10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.4 g
Kalorie
1018.5 kJ /
243.5 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny