Vegetable stock paste

Vegetable stock paste

4.9 1.6K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
800 g

Składniki

  • celery stalks trimmed, cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    2
  • brown onion cut into halves
    1
  • fresh tomato cut into halves
    1
  • zucchini cut into pieces
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried bay leaf (optional)
    1
  • fresh basil leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh sage leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    8 sprigs
  • rock salt
    150 g
  • olive oil
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 20 g

Kalorie 9 kcal / 37.8 kJ
Białko 0.2 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 1.3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 1460.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...