Urządzenia i Akcesoria
Vegetable stock paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
800 g
Składniki
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh tomato cut into halves1
-
zucchini cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf (optional)1
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
rock salt150 g
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1460.4 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
37.8 kJ /
9 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
ANZAC biscuits
40min
Pumpkin soup
30min
Basil pesto
10min
Chicken stock paste
45min
Meat stock paste
45min
Steamed rice
25min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Classic mushroom risotto
30min