Caldo-verde de feijão branco
TM5 TM31 TM6

Caldo-verde de feijão branco

4.9 (65 ocen)

Składniki

  • 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
  • 150 g cebola cortada em pedaços
  • 480 g feijão branco cozido e escorrido
  • 800 g água
  • 30 g azeite
  • 1 c. chá de sal
  • 150 g couve p/ caldo-verde
  • 100 g chouriço de carne cortado em rodelas

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
0 kJ / 242 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy