Urządzenia i Akcesoria
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Rotkohl in Stücken300 g
-
rote Zwiebeln halbiert60 g
-
Walnusshälften60 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl30 g
-
Essig15 g
-
Granatapfelsirup sauer (Nar Eksisi)20 g
-
Rucola ohne Stiele200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
932 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® à la Turka
78 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Acuka
5 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Bulgursalat - Kısır
1 godz.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min