Urządzenia i Akcesoria
Krydret rødkål
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porsjoner
Składniki
-
epler, type Cox Orange uten kjerne, delt i fire (ca. 200 g)2
-
løk delt i fire150 g
-
smør, usaltet i terninger30 g
-
rødkål uten kjerne, delt i tynne skiver700 g
-
muscovadosukker, lyst30 g
-
cider eddik50 g
-
vann100 g
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
kanel, malt1 ½ ts
-
allehånde, malt¼ ts
-
nellik, malt¼ ts
-
tranebærsaus (se tips)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
176 mg
Białko
2 g
Kalorie
557 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgurhvete
Geen beoordelingen
Irsk potetmos
Geen beoordelingen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Geen beoordelingen
Tandoori kyllingwraps
Geen beoordelingen
Kjøttpaier med rosmarin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Risskive med røkelaks
Geen beoordelingen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Geen beoordelingen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Geen beoordelingen
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min