Urządzenia i Akcesoria
Krydret rødkål
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porsjoner
Składniki
-
epler, type Cox Orange uten kjerne, delt i fire (ca. 200 g)2
-
løk delt i fire150 g
-
smør, usaltet i terninger30 g
-
rødkål uten kjerne, delt i tynne skiver700 g
-
muscovadosukker, lyst30 g
-
cider eddik50 g
-
vann100 g
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
kanel, malt1 ½ ts
-
allehånde, malt¼ ts
-
nellik, malt¼ ts
-
tranebærsaus (se tips)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
176 mg
Białko
2 g
Kalorie
557 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgurhvete
Brak ocen
Irsk potetmos
Brak ocen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Stuet sopp
45 min
Persilleolje
25 min
Rørte tyttebær
5 min