Urządzenia i Akcesoria
Stekte poteter med rosmarin og hvitløk
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porsjoner
Składniki
-
vann500 g
-
poteter (se tips), skrelt, delt i fire (ca. 5 cm)1000 g
-
vegetabilsk olje4 ss
-
havsalt, grovkornet etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
hvitløksfedd lett knuste5 - 6
-
rosmarin, fersk kun blader4 kvister
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
67 mg
Białko
4 g
Kalorie
919 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgurhvete
Pas d’évaluation
Irsk potetmos
Pas d’évaluation
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Pas d’évaluation
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min