Stekte poteter med rosmarin og hvitløk

Stekte poteter med rosmarin og hvitløk

4.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porsjoner

Składniki

  • vann
    500 g
  • poteter (se tips), skrelt, delt i fire (ca. 5 cm)
    1000 g
  • vegetabilsk olje
    4 ss
  • havsalt, grovkornet etter smak
  • malt svart pepper etter smak
  • hvitløksfedd lett knuste
    5 - 6
  • rosmarin, fersk kun blader
    4 kvister

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 67 mg
Białko 4 g
Kalorie 919 kJ / 219 kcal
Tłuszcz 9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie