Urządzenia i Akcesoria
Viltgryte med rotgrønnsaker og svisker
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porsjoner
Składniki
-
hvitløksfedd2
-
løk i skiver (5 mm)200 g
-
olivenolje20 g
-
viltkjøtt uten bein, delt i biter (2 cm)600 g
-
hvetemel1 ½ ss
-
gulrøtter delt på langs, deretter delt i skiver (3 cm)300 g
-
flaskegresskar delt i biter (3 cm)250 g
-
tomatpuré30 g
-
portvin50 g
-
vann700 g
-
1 toppet ts oksebuljong pasteoksebuljong terning (til 0,5 l) smuldret1
-
havsalt pluss ekstra etter smak1 ts
-
malt svart pepper pluss ekstra etter smak¼ - ½ ts
-
rosmarin, fersk kun blader2 kvister
-
laubærblad, fersk2
-
plommer, tørkede, uten stein120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
952 mg
Białko
37 g
Kalorie
1645 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen