Soupe de poulet aux champignons noirs

Soupe de poulet aux champignons noirs

4.6 58 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de champignons noirs déshydratés
    30 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile de sésame
    20 g
  • de blanc de poulet coupé en lamelles
    150 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de sauce de soja
    20 g
  • de carotte coupée en rondelles
    150 g
  • de feuilles de chou chinois émincées
    50 g
  • tige de citronnelle fraîche
    1
  • d'eau
    800 g
  • de coriandre fraîche équeutés
    5 brins
  • de cive coupé en rondelles
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 113.8 kcal / 475.5 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 965.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...