Juletre pull-apart brød

Juletre pull-apart brød

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
32 stykker

Składniki

Deig
  • vann
    220 g
  • tørrgjær
    2 ts
    20 g fersk gjær, smuldret
  • hvetemel, fint
    400 g
  • olivenolje
    30 g
  • sukker
    1 ts
  • havsalt
    1 ts
Fyll
  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    60 g
  • hvitløksfedd
    1
  • mozzarella delt i biter (2 cm)
    200 g
Steking
  • egg, medium blandet med 1 ss vann
    1
Servering
  • rosmarin, fersk
    1 ½ ss
  • basilikumblader, ferske
    1 ½ ss
  • smør, usaltet i terninger
    30 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 100 mg
Białko 4 g
Kalorie 377 kJ / 90 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie