Urządzenia i Akcesoria
Sabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
white sugar120 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
21.2 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
953.2 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée
7 godz.
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Béarnaise sauce
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Cheese soufflés
30 min
Berry mousse
5 godz.
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Grand Marnier® soufflé
1 godz.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Almond tuiles
30 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min