Chilli con carne

Chilli con carne

4.2 417 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred (optional)
    1
  • fresh oregano leaves only
    2 sprigs
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • sweet paprika
    1 tsp
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)
    1
  • carrot peeled and cut into pieces (1 cm)
    1
  • tomato paste
    60 g
  • canned tomatoes (see Tips)
    400 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • beef mince
    500 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
  • multigrain tortillas baked and broken into chips, to serve (see Tips)
  • sour cream to serve (optional)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 532 kcal / 2234.2 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 25.1 g
Węglowodany 41.3 g
Błonnik 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...