Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 270 g plain flour
- 100 g olive oil
- 60 g water
- 8 - 10 fresh basil leaves, to taste
- 1 Tbsp lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chicken breast fillets, skinless, diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g cream, min. 30% fat (see tip)
- 2 medium eggs
- 60 g feta cheese, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 10 fresh basil leaves, torn in pieces, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Meat Loaf
1h 20min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 Std. 10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1 Std. 50 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min