Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins

Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins

4.4 86 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces

Składniki

  • unsalted butter for greasing
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • cherry tomatoes washed, halved
    100 g
  • red pepper washed, cut in pieces
    80 g
  • button mushrooms washed, halved if large
    60 g
  • fresh basil leaves washed
    8
  • medium eggs
    6
  • ground black pepper
    ⅛ tsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 79 kcal / 327 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 1.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 0.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...