Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
natural yoghurt200 g
-
mustard preferably mild2 tsp
-
grapeseed oil50 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 ½ tbsp
-
honey1 ½ tsp
-
apple juice50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
352.4 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
2638.4 kJ /
630.6 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Herb and garlic dip
10 min
Beetroot salad
10 min
Asian-style fish fillets
30 min
Sangria
10 min
Little piggy faces
2 godz. 30 min
Mussels in coconut milk
25 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Tapenade
10 min