Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 501 kJ / 125 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piccoli pandori con gocce di frutta
10 godz.
Mousse di salmone e patate
1h
Praline al gelato
5h 55min
Mousse all'avocado
15 分钟
Crema fritta alla veneziana
1小时 30 分钟
Granchio ripieno
1小时 10 分钟
Mille infranti in brodo
9hod. 50min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2小时
Mousse di prosciutto iberico
10 分钟
Pastéis de nata
1h
Mostaccioli siciliani
1h
Pizzette fritte
1sa 55 dk