Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di peperone giallo a metà, privato dei semi e a listarelle
- 100 g di peperone rosso a metà, privato dei semi e a listarelle
- 300 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- pepe nero macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10250.8 kJ / 2450 kcal
- Białko
- 71.1 g
- Węglowodany
- 322.7 g
- Tłuszcz
- 96.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.7 g
- Błonnik
- 17.2 g
- Sód
- 4779 mg
Alternatywne przepisy
Focaccine integrali farcite
3 Std.
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10 min
Pizzette marinare
1 Std. 35 Min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Schiacciata anguria e prosciutto Serrano
1 Std. 15 Min
Pizza alla curcuma con acciughe, fiori di zucca e cipolle
3 Std.
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40 Min
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza New York style
3h 50min