Schiacciata mediterranea
TM6 TM5 TM31

Schiacciata mediterranea

4.1 (37 ocen)

Składniki

  • 400 g di farina tipo 00
  • 200 g di acqua
  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di Feta a pezzi
  • 100 g di peperone giallo a metà, privato dei semi e a listarelle
  • 100 g di peperone rosso a metà, privato dei semi e a listarelle
  • 300 g di pomodori datterino a metà
  • 50 g di olive taggiasche denocciolate
  • pepe nero macinato, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
10250.8 kJ / 2450 kcal
Białko
71.1 g
Węglowodany
322.7 g
Tłuszcz
96.4 g
Tłuszcz nasycony
38.7 g
Błonnik
17.2 g
Sód
4779 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy