![Hot chocolate on a stick Hot chocolate on a stick](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7CE3AADE-10F3-4692-91C6-1305EC2FA1B2/Derivates/2945B9E9-7425-4E88-B7C1-1D2C68F37D1A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces (see Tips)
- 200 g milk chocolate, broken into pieces
- 2 tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground nutmeg
- 30 g cocoa powder
- mini marshmallows, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2480.9 kJ / 590.7 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 49.8 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.5 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 62.3 mg
Alternatywne przepisy
Freckles
1 Std.
Pinwheel biscuits
26 godz. 40 min
Royal icing
5 min
Mini Iced Fingers
2 godz. 10 min
Royal icing (sugar glaze)
5 min
Hot Chocolate Bombs
1 Std.
Strawberry fizz
10min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Berry cordial
40 Min
Salted caramels
4h 40min
Honeycomb ice cream slice
4h 10 min
Glacé icing
5 min