Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 320 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1510.5 kJ / 364.9 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.2 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 33.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpe Belle-Hélène
40 dk
Mayonnaise
5 menit
Blancs en neige
5 menit
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Beignets à la confiture de fraises
3h 40min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12 godz. 25 min
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Chantilly au clou de girofle
20 dk
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Naked cake aux framboises
1 godz. 30 min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h