Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 320 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1510.5 kJ / 364.9 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.2 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 33.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Crème fouettée
10 Min
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Crème fouettée au citron
10 Min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Naked cake aux framboises
1 Std. 30 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Mousse chocolat-tonka
4h 20min