Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de poivron rouge, épépiné
- 100 g de tomates bien mûres, épluchées et épépinées
- 50 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'eau bien fraîche
- 2 - 3 brins de persil plat frais
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche
- 50 g de jus d'orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
- 1 - 2 pincées de sel de céleri, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 82 kJ / 19 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus de pomme, citron, carotte et miel
10min
Jus de laitue, raisin et kiwi
5min
Jus détox pour le petit-déjeuner
10min
Jus printanier radis-pomme
5min
Jus vitaminé
10min
Jus acidulé
5min
Jus détox pour le dîner
10min
Jus détox pour le déjeuner
10min
Nectar d'agrumes
15min
Orange détox
15min
Jus de poire
2u. 25min
Jus de tomate et orange
10min