Zucchini soup
TM6 TM5 TM31

Zucchini soup

4.7 (448 ocen)

Składniki

  • 50 g brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove (optional)
  • 500 g zucchini, cut into pieces
  • 500 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 g butter
  • 40 g cream cheese
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
332.6 kJ / 79.2 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Błonnik
1.9 g
Sód
685 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy