Urządzenia i Akcesoria
Chimichurri
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
22 portions
Składniki
-
red wine vinegar60 g
-
extra virgin olive oil160 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves1 - 2
-
red onion cut into quarters180 g
-
fresh jalapeño chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander (approx. 80 g), stalks and leaves only2 - 3 bunches
-
fresh flat-leaf parsley stalks and leaves2 sprigs
-
fresh oregano2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
103.6 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
300 kJ /
71.4 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beurre blanc
15 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Guacamole
10 min
Béarnaise sauce
20 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Sukiyaki
55 min
Green mojo
Brak ocen
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Salsa Verde
10 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Caesar salad dressing
10 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min