
Urządzenia i Akcesoria
Torta Bimby®
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
15 fette
Składniki
Base
-
di cioccolato fondente a pezzi350 g
-
di mandorle pelate60 g
-
arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)1
-
di burro + q.b.100 g
-
di latte300 g
-
di farina tipo 00 + q.b.250 g
-
di cacao amaro in polvere40 g
-
di amido di mais (maizena)60 g
-
di zucchero250 g
-
uova (da 60 g circa)5
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
Composizione e decorazione
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda400 g
-
di zucchero a velo40 g
-
di fragole a pezzi200 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
508.8 kcal /
2128.8 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
30.6 g
Węglowodany
52.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Sód
140 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buon compleanno
10 Przepisów
Włochy
Włochy