Ciambella di farro con halloumi, mirtilli e rosmarino

Ciambella di farro con halloumi, mirtilli e rosmarino

3.5 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 porzioni

Składniki

  • 150 g di latte
  • 30 g di miele
  • 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 400 g di farina di farro + q.b.
  • 250 g di formaggio halloumi a pezzi
    250 g di Feta (formaggio greco), a pezzi
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
  • 1 tuorlo d'uovo sbattuto mischiato con un cucchiaino di acqua
  • confettura di mirtilli a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 314.9 kcal / 1317.5 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 13.3 g
Węglowodany 40.9 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 262.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...