Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g di barbabietole rosse cotte a listarelle
- 400 g di aceto di vino bianco
- 400 g di zucchero di canna
- 120 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 9452 kJ / 2259 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 223.1 g
- Tłuszcz
- 149.8 g
Alternatywne przepisy
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Sciroppo di amarene
24óra 40p
Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
2h 40min
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Composta di albicocche e carote all'arancia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 45 Min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Confettura di albicocche e zenzero
40 Min
Pectina
55min
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min