![Conserva di barbabietole in agrodolce Conserva di barbabietole in agrodolce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6A8721AF-0275-4C91-864E-8CFDE040C35C/Derivates/b15492db-a9b1-45a4-875c-26a6dfceb3e7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g di barbabietole rosse cotte a listarelle
- 400 g di aceto di vino bianco
- 400 g di zucchero di canna
- 120 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 9452 kJ / 2259 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 223.1 g
- Tłuszcz
- 149.8 g
Alternatywne przepisy
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Olio alle erbe aromatiche
360h 15min
Pilaf vegano
1 godz. 10 min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Funghetti sott'olio
721h
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Confettura di fragole al balsamico
1 godz.
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Zucchine sott'olio
723h 15min