![Sciroppo di fichi Sciroppo di fichi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b9168ca9-1846-4fdc-a59e-c5e46c342b8c/Derivates/a78842fc-8430-4ec1-b7ce-b527eb49ef49.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di fichi, sbucciati e in quarti
- 100 g di acqua
- 10 gocce di succo di limone
- 70 g di miele
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 123.6 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesche sciroppate
721h 20min
Pectina
55min
Confettura di prugne
45 Min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Confettura di fichi e cacao
1 Std. 10 Min
Confettura di cachi
55min
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40 Min
Confettura di uva
50 Min
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Confettura di fichi
1 Std.