Treccia porri e frutti di mare

Treccia porri e frutti di mare

3.0 2 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

Pasta sfoglia veloce
  • di burro a pezzi, congelato
    150 g
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di burro
    20 g
  • di porri a fette (1 cm)
    400 g
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di cozze fresche pulite (vedere consigli)
    500 g
  • di vongole, fresche, ben pulite (vedere consigli)
    300 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    50 g
  • di pepe bianco macinato
    3 pizzichi
Terminare la preparazione
  • uovo sbattuto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 592 kcal / 2479 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 26 g
Sód 422 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...