Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto schiacciata
- 150 g di farina tipo 00
- 80 g di farina di segale integrale
- 30 g di burro morbido
- 120 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di scalogno a pezzi
- 200 g di panna acida (30% di grassi)
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 200 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
- 50 g di rucola
- 100 g di prosciutto Serrano a fette sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2726 kJ / 652 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 8.4 g
Alternatywne przepisy
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Conserva di pomodori
1h
Baguette francese (TM6)
5h
Pancake ai pistacchi (Qatayef con achta)
1h
Zuppa Thai di spaghetti di zucchine
Brak ocen
Bauletti di carne triestini
1h
Galette des rois ananas e Rum
2h 30min
Sushi di kiwi
1h 50 min.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Crescia sfogliata urbinate
1 Std. 30 Min
Schiacciatina
2h 20min
Ficelles picardes
1h 25min