Schiacciata anguria e prosciutto Serrano
TM5 TM6

Schiacciata anguria e prosciutto Serrano

5.0 (8 ocen)

Składniki

Impasto schiacciata

  • 150 g di farina tipo 00
  • 80 g di farina di segale integrale
  • 30 g di burro morbido
  • 120 g di acqua
  • ¼ di cucchiaino di sale

Terminare la preparazione

  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 200 g di panna acida (30% di grassi)
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 200 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
  • 50 g di rucola
  • 100 g di prosciutto Serrano a fette sottili

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2726 kJ / 652 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
72 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy