Gnocchi-Endivien-Salat

Gnocchi-Endivien-Salat

4.5 481 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    50 g
  • Walnusshälften
    30 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Wasser
    300 g
  • Gnocchi aus dem Kühlregal
    500 g
  • Cherry-Tomaten
    140 g
  • Endiviensalat
    100 g
  • Feta zerkrümelt
    100 g
  • Oliven, schwarz, entsteint halbiert
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 11 g
Kalorie 2174 kJ / 520 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...