Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 45 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone
- 8 biscuits à la cuillère, en morceaux
- 120 g de café très fort
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 868 kJ / 207 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 godz. 30 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3j 40 menit
Verrines aux fraises de saison
1 godz. 30 min
Cheesecake praliné
4h
Verrines marron et chocolat
20min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30min
Cheesecake marbré non cuit
4 Std. 45 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Verrine à la pomme
30min
Tarte au citron destructurée
20min