Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 45 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone
- 8 biscuits à la cuillère, en morceaux
- 120 g de café très fort
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 868 kJ / 207 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Charlotte aux fraises
12sa 30 dk
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Framboisier
1u.
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3u. 50min
Tarte express aux fraises
50min
Tartelette vanille-framboise
1h 25min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30 min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Charlotte au café façon tiramisu
12 Std. 45 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12h
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12sa 30 dk