Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La base
- 80 g de biscuits secs
- 80 g d'amandes décortiquées, mondées ou non mondées
- 40 g de beurre doux, détaillé en cubes
La garniture
- 225 g de fromage frais
- 370 g de lait concentré sucré
- 3 gros œufs
- 1 c. à café d'extrait naturel d'amande
Les amandes pralinées
- 75 g de cassonade
- 80 g de crème liquide entière
- 45 g d'amandes effilées, grillées
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1958.1 kJ / 468 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1hod. 45min
Cheesecake au beurre de cacahuète
6h
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1hod. 30min
Cheesecake au citron et pavot
24h
Cupcake café cappuccino
40min
Petit soufflé aux amandes, cœur chocolat
30min
Bûche pistache-framboise
2 godz. 15 min
Cheesecake marbré non cuit
4hod. 45min
Cupcakes aux pistaches
40min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55min
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min