Crème à la banane sur brownie au chocolat

Crème à la banane sur brownie au chocolat

4.0 33 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
2 portions

Składniki

La ganache à la banane (la veille)
  • 30 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1 c. à café de miel
  • 70 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 40 g de banane coupée en morceaux
Le brownie (le jour même)
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 60 g de beurre
  • 50 g de sucre en poudre
  • 1 œuf entier
  • 1 jaune d'œuf
  • 25 g de farine de blé
  • 50 g de noix de pécan

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 4823.5 kJ / 1160.5 kcal
Tłuszcz 82.5 g
Błonnik 9.5 g
Węglowodany 84 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...