Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Para remojar
- 500 g de agua
- 450 g de castañas de cajú crudas
Base
- 300 g de almendras crudas con piel
- 25 dátiles sin carozo
Relleno
- 2 bananas congeladas, en trozos
- 1 cucharadita de canela en polvo
Cobertura
- 1 banana congelada, en trozos
- 200 g de frutos rojos congelados variados
- 150 g de frutilla fresca
- 4 dátiles sin carozo
- 1 cucharadita de canela en polvo
- frutos rojos frescos variados, para decorar
- almendras fileteadas, para decorar
- coco rallado, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2483 kJ / 593 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Leche de coco
5 min
Budín de banana y zucchini
50 Min
Risotto con hongos a la cerveza
40min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Pan de nieve
40min
Crepas rosas con humus de garbanzo y almendras.
35min
Sopa de apio y zapallito
35min
Magdalenas de nueces pecán
30 Min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Pan nube de palta
45min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 Min
Budín de mandarinas
55min