Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa sablé de almendras
- 100 g de azúcar
- 50 g de almendras crudas con piel
- 125 g de manteca fría en trozos
- 220 g de harina 0000
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de esencia de vainilla
Crema de mascarpone
- 500 g crema muy fría
- 200 g de leche condensada
- 500 g de queso mascarpone
Montaje
- 400 g de fruta fresca variada (frambuesas, frutillas, arándanos, moras, kiwis en rodajas, grosellas)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4644 kJ / 1111 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 88 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Donas
2h
Postre Chajá
11h 15min
Flan
5h 30min
Coquitos
45 min
Scones de queso y hierbas
35 min
Alfajores con baño de chocolate
1 godz. 30 min
Torta trufada de chocolate
35 min
Trago Medio y Medio
5min
Mini tartas de naranja y chocolate
5h 10min
Brownies Raw
2u. 5min
Pan dulce
3h
Magdalenas de leche condensada
30 min