Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
Masa quebrada sin gluten
- 300 g de harina sin gluten panificable
- 150 g de manteca fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 80 g de agua fría
Relleno
- 500 g de agua
- 250 g de hojas de acelga
- 30 g de aceite de oliva
- 3 cebollas de verdeo picadas
- 150 g de queso ricota bien escurrido de suero
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 8 huevo
- manteca c.n.
Finalizar la preparación
- aceite de oliva c.n.
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalorie
- 1954.4 kJ / 467.1 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 34.5 g
- Tłuszcz
- 29.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 506.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta soufflé de espinaca
1小时
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Budín de banana y zucchini
50min
Pan de nuez
1 godz. 5 min
Alfajores de nuez
1小时
Crackers de queso
2u. 45min
Soufflé de calabaza
1小时
Bizcochuelo de vainilla
40min
Pan nube de palta
45 Min
Budín de naranja
1小时
Budín de mandarinas
55min